LEGIT
BEGELEIDING
Welkom bij Legit.
 
Legit staat voor Lichaam En Geest In Transformatie
De betekenis van dit laatste is verandering. 

Wanneer we echter gaan kijken naar de spirituele betekenis, dan gaat het over “fundamentele verandering van denkprocessen of zelfs verandering van het bewustzijn”. 
Concreet: werken aan zelfkennis, handvaten aangereikt krijgen op psychosociaal vlak, verbeteren van de fysieke mogelijkheden om uiteindelijk met twee benen steviger in het leven te kunnen staan.

Neem dus zeker een kijkje naar de verschillende diensten die ik aanbied, zodat het duidelijk wordt wat ik voor u kan betekenen.
Aarzel niet om me te contacteren

Diensten

Individueel

We leven in een drukke samenleving die aan een hoge snelheid verandert. 

Waar er een grote verantwoordelijkheid ligt op het individu.

Individueel + groepsverband

Door het aanbieden van werkvormen gericht op weerbaarheid en agressie regulatie (zowel verbaal als non-verbaal) gaan we werken aan het zelfbeeld.

Individueel + groepsverband

Het Engels boksen is een ideale manier om te werken aan de conditie.

Het zorgt voor een extra fysieke uitdaging die u ook kan gebruiken als voorbereiding op een nieuw sportseizoen.

Individueel

Samen gaan we doelen zetten op micro, meso -en macroniveau.

U krijgt individuele ondersteuning zodat deze doelen ook effectief behaald kunnen worden.

Biografie

Mijn naam is Tim Geebelen, geboren en getogen te Bree.
Hier woon ik samen met mijn partner en mijn dochtertje.
 
Zo lang als ik me kan herinneren ben ik steeds actief geweest op sportief vlak: voetbal, fitness, calisthenics, zwemmen, lopen en boksen. 
Ondertussen ben ik vijf jaar actief lid bij de club ‘Opboksen: Houthalen-Oost’ en dit jaar heb ik de kans gekregen om mijn eerste stappen te nemen in het trainerschap, door het (online) lesgeven aan de min 12-jarigen van Houthalen-Oost.
 
Het bezig zijn met gevechtsport resulteerde ook in het behalen van het diploma ‘Docent weerbaarheid en agressieregulatie’ via het NIVM (Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij). 
Nog iets verder terug in de tijd, in juli 2016, heb ik mijn bachelor ‘Social Work’ met onderscheiding behaald via de Hogeschool PXL.
 
Meteen na mijn studies ben ik aan de slag gegaan bij het OCMW van Hasselt waar ik tot op heden tewerkgesteld ben. In mijn dagdagelijkse werking kom ik in aanraking met de meest kwetsbaren uit onze samenleving, waar ik hen probeer te ondersteunen op de verschillende levensdomeinen.
 
Daarvoor was het leven voor mezelf een ware zoektocht naar mijn eigen talenten en de richting van mijn leven. Iets waar dat ik andere mensen nu in kan ondersteunen.
 
Zoals u kan lezen ben ik zelf grote fan van een gezonde geest, in een gezond lichaam. 
Deze twee elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het ontwikkelen van beide componenten is noodzakelijk om te groeien als mens. Het werken op het kruispunt tussen beide is wat ik u kan aanbieden.

Contact

Heeft u een bepaalde uitdaging die u wilt aanpakken?

Contacteer me vandaag nog om, volledig vrijblijvend, te ontdekken wat ik voor u kan betekenen.

Naam: Tim Geebelen
E-mail: Tim@legitbegeleiding.be
GSM: +32 472 82 19 77
Adres: Roterstraat 75, 3960 Bree
BTW nr: 0758.407.960

Close
CONTACT INFO
Social Media
INFO